Računalniki

Iščete nov računalnik?

Huawei Honor omogoča odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Če sodite med tiste uporabnike mobilnih telefonov, ki vam je poleg kakovosti pomembna tudi cena, zagotovo poznate naprave Huawei Honor. Na trgu so vam na voljo v več različicah. Posebno pozornost sta pri uporabnikih dosegli različici Huawei Honor 20 in Huawei Honor 20 Pro. Priljubljenost teh dveh različic mnogi pripisujejo ravno odličnemu razmerju med kakovostjo in ceno.

Obe omenjeni napravi Huawei sta opremljeni s 15,9-centimetrskim oziroma 6,26-palčnim zaslonom IPS ter izjemno zmogljivim mobilnim procesorjem Kirin 980. Napravi sta opremljeni tudi z grafičnim vmesnikom EMUI 9. 1. Ta temelji na osnovi mobilnega operacijskega sistema Android 9. 0 Pie. Za odklep naprave imate na voljo podporo za sistem prepoznavanje obraza.

Huawei naprava s štirimi digitalnimi fotoaparati

Pametni telefon Huawei Honor 20 ima na voljo kar štiri digitalne fotoaparate. Naprava razpolaga s slikovnimi tipali ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk, 16 milijonov slikovnih točk, dve tipali pa imata dva milijonoma slikovnih točk.

Huawei Honor 20
Huawei Honor 20

Napravi sta bili na voljo za nakup naprej na Kitajskem, kjer ste ju lahko kupili za nekaj manj kot 400 evrov. Kmalu za tem sta bila pametni napravi na voljo tudi drugje po svetu in tudi pri nas.

Honor 5X se odlično poda v dlan

Huawei Honor pa se ponaša še z drugimi priljubljenimi različicami. Ena od njih je zagotovo pametna mobilna naprava Honor 5X. Na trgu jo neredko označujejo kot prvorazredno napravo. Ponaša se s kovinskim ozadjem iz polirane aluminijeve zlitine, ki ji je dodana dodatna plast keramike. To dopolnjuje še posebna tehnika poliranja. Posledično se takšna naprava odlično poda v prav vsako dlan.

Video: Huawei Honor 5X

Sicer pa ima priljubljen Huawei Honor 5X 5,5-palčni zaslon visoke ločljivosti ter še številne inovativne funkcije ter multimedijske zmogljivosti. Vsa oprema je usmerjena k naprednejši uporabniški izkušnji.

Naprava je opravila testiranja vsaj 500 uporabnikov iz kar 11 držav. Na ta način smo v roke dobili izdelek vrhunske zmogljivosti, kar je ključno za sodobno digitalno generacijo uporabnikov. S Honor 5X je dokazana zavezanost znamke Huawei k ustvarjanju ter zagotavljanju vrhunske mobilne izkušnje uporabnikov. Obenem pa proizvajalec vrhunskih sodobnih naprav razširja svojo prisotnost v svetu.

Vrhunske naprave Huawei Honor so vam na voljo za nakup in ogled tudi v spletnih prodajalnah, kjer si jih boste zagotovili po najdostopnejših cenah.

Related Posts