Dodatki za SJCAM kamere

SJCAM kamere so majhne kamere, ki slovijo po svoji priročnosti in kvaliteti – omogočajo namreč snemanje zelo kvalitetnih video posnetkov, sploh glede na to, da gre za izredno majhne oziroma tako imenovane mini kamere. Njihova majhnost je velika prednost, zaradi katere enostavno vsestranske.sjcam-kamere

Dodatki, ki pridejo prav

Poleg same kamere je seveda za njeno delovanje potrebna še baterija, potrebovali pa boste tudi polnilec, vendar pa obstajajo še nekateri drugi dodatki, ki vam lahko olajšajo snemanje in poskrbijo za to, da bodo vaši video posnetki, narejeni s SJCAM kamero resnično najboljše možne kvalitete.

Kateri dodatki so to? Gre predvsem za različne nastavke oziroma sete, ki omogočajo uporabo kamere pri različnih športnih in vseh drugih aktivnosti. Ker je SJCAM kamera tako zelo majhna, je namreč idealna v ta namen. Tako jo lahko s posebnim trakom namestite na glavo oziroma na čelado pri smučanju, kolesarjenju, deskanju na snegu ali pač pri kateri koli drugi dejavnosti, enako pa lahko to mini športno kamero uporabljate tudi tako, da uporabite poseben naprsni trak, ki vam omogoča drugačen zorni kot snemanja, kot snemanje s kamero, ki je nameščena na glavi oziroma čeladi.

V zadnjem času je zelo popularna tudi tako imenovana selfie stick oziroma palica za delanje selfijev, na katero lahko namestite tudi športno kamero ter se tako snemate med tekom, hojo ali pač kakšno drugo športno aktivnostjo. Seveda pa športna kamera ni namenjena le spremljanju športa, z njo lahko lovite tudi druge utrinke vašega življenja.

Dodatki niso dragi, so pa priročni

Najboljša novica pa je, da dodatki za mini športno kamero sploh niso dragi, saj stanejo le nekaj deset evrov oziroma celo manj, kar pomeni, da se vam ob nakupu same kamere SJCAM splača pogledati tudi, kateri dodatki zanjo so na voljo in mogoče kakšnega že tudi kar kupiti. Tako jih boste imeli doma in pri roki, če jih boste slučajno potrebovali.

Snemanje s športno kamero se namreč razlikuje od snemanja z običajno kamero prav po tem, da kamere navadno ne držimo kar v roki, ampak jo namestimo nase, na krmilo kolesa ali pač kam drugam, saj se med športno aktivnostjo ali druge vrste gibanjem pač nimamo časa ukvarjati še s snemanjem. Prav zato je pomembno, da je kamera čim bolj robustna, hkrati pa tudi to, da jo različni nastavki in dodatki, ki jih uporabimo, dobro pritrdijo in da bo ostala na svojem mestu kljub tresljajem ali celo morebitnim padcem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.