Računalniki

Iščete nov računalnik?

chromecast

Tudi vi ne morete živeti brez svojega pametnega telefona? Potem bo Chromecast novi najboljši prijatelj, s katerim boste uporabo svojega mobilnika še nadgradili ter ga uporabljali še za veliko več kot doslej.

Zakaj je Chromecast novi tehnološki pripomoček, brez katerega ne bo šlo?

Vsi vemo, da je za sodobnega človeka pametni telefon eno najpomembnejših orodij, brez katerega si ne znamo več predstavljati niti komuniciranja, niti dela, niti druženja s prijatelji. Ker je telefon omejen s svojo velikostjo, saj je treba upoštevati njegovo praktičnost pri mobilnosti, pa nas včasih tudi jezi. Tudi pri največjih mobilnih telefonih je ekran premajhen, da bi nam lahko nudil zadovoljstvo. Si lahko predstavljate, da bi imeli pametni telefon z vsemi podatki in aplikacijami, ki jih uporabljate sedaj, te pa bi lahko spremljali na ekranu, ki je stokrat večji? No, prav zato bo Chromecast (anni.si) novi prijatelj vsakega uporabnika pametnega telefona – ker vam namreč omogoča prav to.

Kako deluje Chromecast?

Chromecast je majhna napravica, nič večja od usb ključka, ki omogoča tekoče povezovanje med pametnim telefonom in televizijo, v svoji avdio različici pa tudi povezovanje med vašim pametnim telefonom in ozvočenjem. Chromecast je oblikovan tako, da nas takoj spomni, kakšen je njegov izvor – ne moremo namreč zgrešiti njegove okrogle oblike, ki se sklada z logotipom operacijskega sistema Chrome. Sicer pa je Chromecast namenjen uporabi pri mobilnih telefonih, ki uporabljajo sistem Android, prav tako pa tudi uporabi z iPhonom, iPadom in iPodom. Kaj lahko z njim počnete?

Chromecast vključite v vašo televizijo in tako v realnem času vse stvari z vašega pametnega telefona prenašate na veliki ekran. Filme, ki jih imate shranjene v telefonu, lahko tako brez težav gledate na velikem ekranu katere koli sodobne televizije. Na njej lahko prikazujete slike, prikažete vse shranjene dokumente za poslovne predstavitve, berete elektronsko pošto, ne da bi se jezili nad majhnimi črkami na zaslonu ekrančka vašega mobilnika … Chromecast vam torej omogoča, da dobi vaš mobilnik podporo v velikem ekranu, kar zna priti še kako prav – in zato se vsi ljubitelji tehnologije strinjajo, da je Chromecast novi pripomoček, ki bo v nekaj letih osvojil ves svet in bo postal tako rekoč nujen za vsakogar, ki želi svoj pametni telefon uporabljati še za kaj več kot za pogovore in za pisanje kratkih sporočil.

Ovitki za telefone ponujajo zaščito pred padci, umazanijo, praskami in drugimi poškodbami ter so trpežni in vzdržljivi. Preberi več …

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts