Gostovanje spletnih strani je poceni

Če iščete ugodno gostovanje spletnih strani, je Domenca.com pravi naslov za vas – osnovni paket vas bo na mesec stal približno toliko kot ena kavica, ki jo spijete v lokalu, kar je zares nizka cena za vse tisto, kar vam takšno gostovanje nudi.

spletno gostovanje
gostovanje spletnih strani


Gostovanje pri Domenci namreč ni le ugodno, temveč tudi zelo kvalitetno. V nadaljevanju članka pa si preberite še, kakšne so nekatere njegove bistvene prednosti, zaradi katerih se za gostovanje spletnih strani splača izbrati prav njih!

1. Zanesljivost – le kvalitetni strežniki, za katere se redno skrbi in obnavlja protivirusno in drugo zaščito, omogočajo kvalitetno in zanesljivo gostovanje.
2. Odlična podpora strankam – ni neumnih vprašanj, zato jih lahko kadarkoli posredujete preko elektronske pošte ali pa po telefonu v času uradnih ur. Zelo hitro boste dobili odgovor, kar je še ena lastnost kvalitetnega gostovanja.
3. Pripravljenost na pomoč – tudi če nimate računalniškega znanja, boste dobili vse odgovore na vaša vprašanja oziroma boste lahko vašega ponudnika gostovanja vedno prosili za pomoč, če jo boste potrebovali.
4. Ugodni paketi za gostovanje – nizka cena je še ena odlika, ki vas bo prepričala. Dejstvo je, da boste za takšno ceno kjerkoli drugje težko dobili tako kvalitetno gostovanje.
5. Prijaznost – še preden se odločite za ponudnika gostovanja, lahko preverite, kakšen odnos do strank ima. Zelo pomembno je, kako poteka komunikacija med stranko in ponudnikom, saj boste tako z njim bolj zadovoljni, prav tako pa boste lažje reševali morebitne težave ali zaplete, če do njih v času gostovanja slučajno že pride.
6. Brezplačen prenos gostovanja drugega ponudnika k Domenci – če želite zamenjati ponudnika gostovanja, vas to ne stane prav nič, poleg tega pa vam ni treba skrbeti prav za nič, saj bo za vse poskrbljeno.
7. Možnost preizkusa gostovanja – če z gostovanjem vaše spletne strani niste zadovoljni, a zaradi slabih izkušenj težko zaupate novemu ponudniku, se lahko odločite za brezplačen preizkus gostovanja za nekaj časa – več o tem si preberite na spletni strani, kjer boste dobili vse potrebne informacije.
8. Veliko izkušenj – več kot desetletje izkušenj na področju gostovanj in drugih spletnih storitev ter na tisoče zadovoljnih strank priča o tem, da gre za odličnega ponudnika, ki mu lahko zaupate tudi vi, saj ima na tem področju neprecenljive izkušnje.
9. Dobre reference – velika podjetja zaupajo le najboljšim ponudnikom gostovanja, saj vedo, da je spletna stran ogledalo podjetja, zato mora biti vedno dosegljiva strankam, to pa omogoča le zanesljivo in kvalitetno gostovanje.
10. Dodatna ponudba – poleg gostovanja spletnih strani pri Domenci ponujajo tudi reseller in vps gostovanje, seveda pa pri njih lahko tudi registrirate domeno. To pa še ni vse, saj ponujajo tudi dodatne storitve, kot so na primer izdelava spletnih strani, različne marketinške strategije in še mnogo več!