Izbiranje pravega tiskalnika

V poštnem nabiralniku sem v zadnjem času prejela kar nekaj reklamnih letakov. Običajno jih neprebrane vržem v koš za smeti. Ampak ker je bil čas dopustov in lenarjenja, reklam nisem odnesla v koš. Nekaj dni so ležale na kuhinjskem pultu. Potem pa sem eno popoldne spila svojo popoldansko kavico in se s kupom neprebrane pošte usedla na teraso. Pihal je prijeten popoldanski veter in poletno sonce je božalo mojo kožo. Prebirala sem reklame, kar sicer nikoli ne počnem. Med njimi sem našla tudi letak za kartuše canon pixma. Ker sem v bližnji prihodnosti nameravala kupiti nov tiskalnik, sem letak prebrala. Nato pa sem reklame odložila nazaj na kuhinjski pult in pozabila nanje.

Reklamni letak na kuhinjskih tleh

Naslednji dan sem čistila kuhinjo. V moj običajni ritual spada odlaganje posode v pomivalni stroj in čiščenje korita. Nato pa čiščenje hladilnika, kuhinjske plošče in kuhinjskih pultov. Med pospravljanjem kupa reklamnega papirja, mi je ravno letak od včeraj padel na tla. Pred mojimi očmi se znajde privlačen letak kartuše canon pixma. Očitno si moram letak bolj natančno prebrati, če mi je med vsemi reklamami ravno ta padel na tla.

 

Na lov za tiskalnikom

In spet sem na letak pozabila. Po končanem dopustu pa sem se ponovno podala na lov za novim tiskalnikom. Povprašala sem nekaj kolegic in znancev. Vsak mi je seveda priporočil nekaj drugega. Zato sem raje kar sama informacije poiskala na spletu. Brskala sem kar nekaj časa. Pozanimala sem se o različnih modelih, glede na moje potrebe. Informacij na spletu je res veliko. Naredila sem ožji izbor primernih tiskalnikov in preverjala različne specifikacije.

Pri enem izmed tiskalnikov, ki je bil v ožjem izboru, pa mi je v oči padla oznaka gratis kartuše canon pixma. Zamislila sem se. Zakaj mi je to tako znano? Seveda reklamni letak med prebiranjem na terasi, nato pa še naslednji dan na kuhinjskih tleh. V redu, odločitev je padla. Očitno me je nekaj opominjalo, naj izberem točno tisti tiskalnik. Naročila sem ga po spletu in prejela zelo hitro. Namestitev je bila otročje lahka, zraven pa so bile priložene tudi omenjene kartuše.